Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2019

Dilema

Dilema dilema  #sexinmasina #asigurare #dovada #explicatie

Avem dovada: are cască!

                                         Avem dovada: Veo are cască! Avem dovada: Veo are casca!  Avem dovada: Veo are casca! Postarea este un pamflet si trebuie considerata ca atare!

Mama și British Airways

Mama si British Airways O femeie care avea trei fiice, le-a rugat pe fiecare dintre ele ca în ziua căsătoriei lor să-i scrie o scrisoare pentru a-i spune cum decurge viața lor sexuală. Prima a scris doar la două zile după căsătorie. Scrisoarea a sosit cu un singur mesaj: „Nescafe”. Mama, inițial confuză ,  observa la un moment dat o reclamă pentru Nescafe într-un ziar: „Satisfacție garantată până la ultima picătură”. Astfel că mama se bucură. Apoi cea de-a doua fiică s-a căsătorit și numai după o săptămână mama primește o scrisoare cu următorul mesaj : „Benson & Hedges”. Mama caută reclama la  țigările Benson & Hedges și o citește „Extra long, King size”. Fu din nou fericită. După ce a treia fiică s-a căsătorit, mama aștepta nerăbdătoare să primească un mesaj și din partea ei. Trec însă patru săptămâni până la sosirea mesajului. Mesajul spunea sec: „British Airways”. Mama devine îngrijorată. Caută frenetic pe internet, reclama companiei, iar când o găsește în cele din urmă,

O doamna la restaurant

O doamnă la restaurant O doamnă la restaurant îl cheamă pe ospătar: „Ospătar, adu-mi nota de plată”. „Iată nota, doamnă”. Doamna profund nemulțumită de suma prezentată în nota de plata exclamă: "Mda...", apoi se întoarce către ospătar și îi spune: "Ospătar, te rog să-mi pipăi țâțele!" "Scuzați-mă, de ce?" La care doamna: „Pentru că atunci când mă f*te cineva, îmi place să-mi mângâie țâțele”.

O femeie merge la psihanalist

La psihanalist O femeie merge la psihanalist pentru că are probleme sexuale grave. După o oră de discuție, medicul care încă nu a înțeles problema femeii,  în cele din urmă îi pune o întrebare pentru a se edifica: „Ai văzut vreodată chipul soțului tău în timp ce făcea dragoste?” "O, da, mi s-a întâmplat o singura dată." - Și cum părea? " Părea foarte supărat!" Psihologul continuă: "Este interesant! Haideți să explorăm aceasta pistă. În definitiv spuneți că ați văzut fața soțului dvs. în timp ce făceați dragoste doar o singură dată, ceea ce mi se pare destul de neobișnuit! Și spuneți-mi, v-a zis ceva? ". "Oh, nu pot spune asta. Când s-a întâmplat, era afară și se uita pe fereastră ...".

De ce Moise a umblat aiurea timp de 40 de ani prin deșert

Cercetătorii au descoperit de ce Moise a umblat aiurea timp de 40 de ani prin deșert cu poporul evreu: pentru că un bărbat nu cere niciodată informații despre drum!

Găina, vaca și țăranul

Găina, vaca și țăranul "Un țăran ce  își ara câmpul și semăna , vede o găină ce mergea în spatele său și mânca toate semințele. Iritat de acest comportament, fermierul îi da un șut  în fund găinii. Găina țipând de durere se întoarce în curtea fermei și intră în grajd pentru a se plânge vacii: „Uită-te la el cât de nerecunoscător îmi este! Îmi rup fundul luni de zile ca să-i dau  ouă superbe și iată recunoștința lui! ". La care vaca îi spune: "De ce te plângi? Privește-mă! Îmi strânge țâțele de ani buni și niciodată nu mă sărută!"

Vanez soareci de biblioteca

Vânez șoareci de bibliotecă ! Vânez șoareci de bibliotecă !

Ordinea efectuării operațiilor

Ordinea efectuării operațiilor sursa: https://educatie.inmures.ro/elearning/matematica-clasa-a-iii-a/ordinea-efectuarii-operatiilor.html Rezolvarea corectă: a) Aflăm câte castane i-au rămas Cristinei.  61-15+5 = 46 (castane) b) Aflăm câte castane are acum Cristina. 46 +7 =53 Răspuns: 53 de castane