Treceți la conținutul principal

Cum s-a realizat înfrățirea dintre orașele Vaslui și Rochester

Cum s-a realizat înfrățirea dintre orașele Vaslui și Rochester

Cum s-a realizat înfrățirea dintre orașele Vaslui și Rochester
Ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde


Ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde

"Momente de panică în Vaslui, duminică, din cauza unor ardei iuți puși în cuptorul cu microunde. Zeci de locatari dintr-un bloc au solicitat sprijinul pompierilor, anunțând la 112 că în imobil nu se mai poate respira din cauza unui miros înțepător.
Un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toţi cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro."

Când ardeii iute sunt reîncălziți în cuptorul cu microunde, capsaicina, substanța chimică responsabilă pentru furnizarea aromelor picante, este eliberată în aer, arzând ochii și gâtul. De fapt, o clădire de apartamente din orașul Rochester din New York a trebuit să fie evacuată după ce un ardei iute băgat la cuptorul cu microunde a provocat rezidenților accese de tuse și probleme cu respirația.

surse: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/bloc-evacuat-dupa-ce-un-barbat-a-pus-20-de-ardei-iuti-in-cuptorul-cu-microunde-1235781

https://www.ticbeat.com/salud/alimentos-no-debes-cocinar-microondas/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Three shades of gray

Three shades of gray Tre tonalità di grigio Trei nuanțe de gri three shades of gray

Fierbinți, fierbinți rău!

Fierbinți, fierbinți rău!  Georgeasca vine într-o zi la birou și spune: - Fetelor, aseară ma bag în pat cu bărbatul să facem și noi ceva și-i pun mâna pe… știți voi ce. Măi, și le avea reci ca gheața! A doua zi, Ioneasca zice si ea: - Fetelor, și eu m-am băgat cu bărbatul în pat, i-am pus mâna pe… știți voi ce și erau tot reci ca gheața! A treia zi, apare și  Popeasca bătută măr, cu ochii vineți. - Ce-ai pățit, draga? - Păi, mă băgași și eu în pat cu bărbatul îi pun mâna pe… știți voi ce… și ce să vezi!? Fierbinți , fierbinți  rău! Atunci zic: “Dragă, ce fierbinți sunt ale tale! Ale lui Georgescu și Ionescu sunt reci ca gheața!”

Fiecare dintre noi are un prieten

Fiecare dintre noi are un prieten